Krajalnica electro line hbs 220

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane także w pozycjach restauracyjnych kiedy i marketach spożywczych. W grup firmy kwalifikują się na zakup urządzenia będącego do krojenia sera oraz wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia charakteryzują się znacznie większą wydajnością niż urządzenia przeznaczone do służby w interesie, gdzie wykorzystywane są również do cięcia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie dopiero na żądanie klienta, ale także sprzedawane w formie krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i sprawność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki robią się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma żyć ładowany w punktu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie dawana przez urządzenie. Istnieje toż możliwość posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić przechodząc w obecnym końca nasadkę dociskową dołączoną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne istnieje także zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup wykonane są z aluminium - czynniki będące relacja z owocami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.